Je bent hier:

MEP Limburg ontvangt twee commissies Nationale MEP Conferentie

Van de leerlingen die meedoen aan de provinciale zittingen van het MEP worden de beste deelnemers afgevaardigd naar de jaarlijkse Nationale MEP Conferentie die een kleine week duurt. Elke provincie speelt daarin een lidstaat van de Europese Unie. Na een gedegen voorbereiding in commissievergaderingen, vindt de Algemene Vergadering plaats waarbij de deelnemers de onderwerpen behandelen vanuit het gezichtspunt van 'hun' land.

Van 21 t/m 26 september zal er wederom een Nationale MEP Conferentie gehouden worden. Zoals ieder jaar zullen de eerste drie dagen van deze conferentie plaatsvinden in verschillende provincies, waarna alle "Europarlementariërs" de laatste drie dagen in Den Haag samenkomen.

Dit jaar zullen er voor het eerst twee commissies in Limburg ontvangen worden. Om deze ontvangst goed te laten verlopen, is de werkgroep van Stichting MEP Limburg de afgelopen maanden druk bezig geweest. De leerlingen zullen onder meer overnachten en vergaderen op abdijcomplex Rolduc te Kerkrade. Ook is er een gezellige teambuilding georganiseerd.

We hopen dat de deelnemers zich gastvrij ontvangen zullen voelen in Limburg en dat ze allemaal een enorm leerzame periode tegemoet gaan. Houd voor meer informatie over de Nationale MEP Conferentie deze site en http://www.mepnederland.nl/ in de gaten!

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on reddit
Reddit
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp